Tedenski pregled
Crypto briefing za teden 27.08. do 04.09.
 
 

 

 
PREGLED TRGA:
XBT
ETH
CELOTEN TRG
+7%
+7%
+7%

Tržna kapitalizacija je teden končala pri dobrih 237 milijardah dolarjev. Bitcoin je v sredini tedna doživel manjši padec a se je oblikovala močna podpora na 6800 dolarjih od katere se je odbil nazaj preko 7.200 dolarjev, ostali pa so mu za razliko od prejšnjih tednov sledili.
 
 
NOVICE:
 
Nagrada za potrjevanje blokov Ethereum-a naj bi se znižala
 
Razvjilaci Etheruma so izglasovali podporu predlogu znižanja nagrade za vsak potrjen blok na Ethereum verigi iz 3 ETH na blok na 2 ETH na blok, kar bi pomenilo počasnejšo generacijo novega ETH.
 
Več:
 
Yahoo bo omogočil trgovanje z kriptovalutami
 
Yahoo, 6. najbolj obiskana spletna stran na svetu bo znotraj svoje platforme Yahoo Finance omogočila trgovanje z kriptovalutami.
 
Več:
 
Ruska agencija za nadzor finančnih trgov želi nadzirati kripto transakcije
 
Ruska agencija za nadzor finančnih trgov v sodelovanju z drugimi podjetji želi razviti orodja za nadzor nad kripto transakcijami za potrebe preprečevanja pranja denarja.
 
Več:
 
Eligma:
Eligma napoveduje začetek delovanja svojega osebnega nakupovalnega asistenta, ki nam bo v prihodnosti pomagal pri spletnem nakupovanju.
 
https://www.facebook.com/eligmacom/posts/722108748143888
 
 
Robotina:
Robotina je objavila dokument v katerem opisuje napredek svojega projekta v zadnjih 32 tednih.
Kriptotrg, kot celota deluje stabilno, na obzorju zaenkrat ni videti večjih pretresov, kasneje v septembru pa pričakujemo nove informacije o ETF-ih s strani SEC.
 
 
Lep pozdrav,